هند به دنبال توافق بلندمدت با ایران در بندر چابهار است حاشیه‌های حضور رهبر معظم انقلاب در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ "تل‌آویو سقوط کرد"؛ رمانی که تصویر مشاهده آن توسط رهبر معظم انقلاب در نمایشگاه کتاب، منتشر شد امیر کویت فرمان تشکیل کابینه جدید را صادر کرد برنامه جهانی غذا نسبت به آوارگی مجدد ساکنان نوار غزه هشدار داد "یاسین رامین" به ۳ سال حبس محکوم شد بازدید رهبر معظم انقلاب از نمایشگاه کتاب تهران (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) دیدار اعضای هیئت‌علمی کنگره جهانی حضرت‌رضا(ع) با رهبر معظم انقلاب | حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: همه ائمه علیهم‌السلام به‌دنبال ایجاد حاکمیت اسلامی بودند + فیلم برکناری وزیر دفاع روسیه به درخواست پوتین کشته‌شدن ۵ تروریست پ‌ک‌ک در سوریه و عراق حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان یک مقام ارشد نظامی رژیم صهیونیستی: کل غزه را هم نابود کنیم، به پیروزی نخواهیم رسید ۴ عملیات گروهان‌های قدس علیه اشغالگران اسرائیلی در جبالیا بایدن: ترامپ کاملا از تعادل خارج شده است رئیس ستاد ارتش اسرائیل مسئولیت شکست ۷ اکتبر را پذیرفت تیراندازی در آلاباما آمریکا | ۳ نفر کشته و ۱۲ تَن زخمی شدند شهادت ۵۰۰ تن از پزشکان و نیروهای بهداشتی و درمانی در غزه حمله راکتی از غزه به شهر اشغالی سدیروت معاون جدید پارلمانی رئیسی کیست؟ خانواده های اسرای صهیونیست خیابان منتهی به وزارت جنگ را بستند
سرخط خبرها

جایزه صلح یونسکو در دستان آنگلا مرکل

  • کد خبر: ۱۲۲۷۸۷
  • ۰۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۱
جایزه صلح یونسکو در دستان آنگلا مرکل
جایزه سال ۲۰۲۲ صلح یونسکو موسوم به «فلیکس هوفویت بوینی» به آنگلا مرکل، صدراعظم پیشین آلمان تعلق گرفت. هیئت ژوری مرکل را به خاطر استقبال و حمایت از پناهجویان در سال ۲۰۱۵ شایسته این جایزه دانسته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دنیس ماکوگ، رئیس هیئت ژوری جایزه صلح یونسکو و برنده جایزه صلح نوبل در پیامی گفته است که همه اعضای جایزه صلح این سازمان، با اتفاق آرا آنگلا مرکل را به خاطر شجاعتش در پذیرش یک میلیون و ۲۰۰ هزار پناهجو از کشورهای سوریه، عراق، افغانستان و اریتره شایسته دریافت جایزه امسال دانسته‌اند. او گفته است: «این اقدام مرکل میراثی را بر جا گذاشته است».

آنگلا مرکل صدراعظم وقت آلمان در سال ۲۰۱۵،‌ در راستای مدیریت موج بزرگ مهاجران از خاورمیانه و شمال آفریقا، مرزهای کشورش را به روی پناهجویان باز کرد.

سازمان یونسکو همچنین ژولین لوزانژ را به خاطر تعهدش به زنانی که قربانی خشونت جنسی شده‌اند، شایسته تقدیر دانسته است. لوزانژ تلاش می‌کند تا با معرفی تجاوز جنسی "به عنوان ابزار جنگی" در جمهوری دمکراتیک کنگو با این پدیده مبارزه کند.

جایزه صلح «فلیکس هوفویت بوینی – یونسکو» در سال ۱۹۸۹ ایجاد شد و سالانه به افراد، نهادها و سازمان‌های خصوصی و دولتی که اقدامات قابل توجهی در راستای ایجاد صلح انجام می‌دهند، اهدا می‌شود. پیش از این نلسون ماندلا، فردریک دی کلارک و جیمی کارتر این جایزه را به خاطر اقداماتشان در زمینه آموزش دریافت کرده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->